Услуги

Услуги

Професионално почистване и полиране

Денталната хигиена е свързана със здравето на зъбите и венците. Редовното професионално почистване е от изключително важно значение за здрави и красиви зъби.

Мостове и коронки

Когато един зъб или група зъби станат функционално компрометирани, едно от най-добрите решения е поставянето на обвивна коронка. За възстановяване на липсващ зъб може да се направят различни видове мостове.

Кореново лечение

Това е лечение във вътрешността на зъба, което се налага при възпалена пулпа, травма и други. Нелекуван такъв зъб може да доведе до абсцес и други усложнения.

Обща стоматология

Обтурациите се използват , за да възстановят нормалната форма и функция на зъба , която е била нарушена поради кариес. Нелекуван кариесът може да доведе до пулпит и други усложнения.

Дентални импланти

Денталните импланти представляват изкуствени зъбни корени, които се поставят в коста на челюстите. Имплантите са идеалният вариант за пациенти, които са загубили един или повече зъби.

Козметична стоматология

Има много начини за подобряване на усмивката, които варират от премахване на петна, избелване със системата ZOOM2 PHILIPS до по-комплексни ресторативни методи (поставяне на фасети).