За д-р Етимов

Здравейте и добре дошли в моя сайт.

Казвам се Николай Етимов. Професията ми е лекар по дентална медицина. Завърших в Медицински университет София-факултет по дентална медицина през 2017. По време на следването си работих в една от най-модерните клиники в България като дентален асистент.

Приемам моята работа не само като лечение, а и като изкуство. Стремя се да предложа на моите пациенти безкомпромисно качество, лечение без болка, използвайки най-съвременните дентални технологии.

Ако имате въпроси, не се колебайте, пишете или се обадете. При първа възможност ще ви отговоря и ще ви помогна да плануваме заедно вашето лечение

Услуги

Професионално почистване и полиране

Денталната хигиена е свързана със здравето на зъбите и венците. Редовното професионално почистване е от изключително важно значение за здрави и красиви зъби.

Мостове и коронки

Когато един зъб или група зъби станат функционално компрометирани, едно от най-добрите решения е поставянето на обвивна коронка. За възстановяване на липсващ зъб може да се направят различни видове мостове.

Кореново лечение

Това е лечение във вътрешността на зъба, което се налага при възпалена пулпа, травма и други. Нелекуван такъв зъб може да доведе до абсцес и други усложнения.

Обща стоматология

Обтурациите се използват , за да възстановят нормалната форма и функция на зъба , която е била нарушена поради кариес. Нелекуван кариесът може да доведе до пулпит и други усложнения.

Дентални импланти

Денталните импланти представляват изкуствени зъбни корени, които се поставят в коста на челюстите. Имплантите са идеалният вариант за пациенти, които са загубили един или повече зъби.

Козметична стоматология

Има много начини за подобряване на усмивката, които варират от премахване на петна, избелване със системата ZOOM2 PHILIPS до по-комплексни ресторативни методи (поставяне на фасети).

Цени

За да определим цената на вашето лечение, ние ще обсъдим различни варианти, които съответстват на вашия конкретен проблем и финансова възможност.

Запишете си час за консултация, по време на която ще се запознаем с вашето орално здраве и ще ви предложим най-подходящ план на лечение. Разбираме, че е важно да имате представа за ценовия диапазон на услугите, които се предлагат.

Ето цените на някои от най-честите дентални процедури:

 • Консултация - 20лв
 • Лечение на кариес - от 45лв
 • Почистване на зъбен камък и полиране - от 50лв

За контакти

 • бул. Васил Левски 6

  Велико Търново, България

 • Телефон: 0887674980

 • Понеделник - Петък
  08:00-20:00 ч
  При спешност -
  на посочения телефон